вторник, 10 октября 2017 г.

Інтерактивна виставка-рейтинг «Вибори 2017: найкраща книга, найкращий письменник, найкращий читач»

Виставка представляла  трьох кандидатів на звання кращого читача. Матеріали виставки дозволяли прочитати про кожного кандидата: про що мріє, чим захоплюється, як відноситься до читання. Книги, представлені на полицях кандидата дозволяли познайомитися з колом його читання. 



Обравши для себе того, хто, заслуговує звання «найкращого», голосуючий брав у бібліотекаря смайлик для голосування й опускав його до коробки з фото кандидата.


Для голосування були також представлені три книги, які були найбільш затребуваними цим літом на юнацькому абонементі: «Гаррі Поттер і філософський камень» Дж. Роулінг, «Пригоди Шерлока Холмса» А. К. Дойля, «Тореадори з Васюківки» Вс. Нестайка. 


Щодо найкращого письменника, ми вирішили не обмежувати вибір. Виборці самі висували кандидатів на звання найкращого поклавши книгу улюбленого автора на поличці для голосування.
За результатами голосування найкращі читачи  були нагородженні призовими наборами для творчості. Найкращою книга за читацьким рейтингом - «Гаррі Поттер і філософський камень» Дж. Роулінг, найкращі письменники – Є. Вільмонт, А. Ліндгрен, Вс. Нестайко, Р. Ріордан, Т. Крюкова.




1 комментарий:

  1. Подвійна користь: пошана кращим читачам і заклик до інших: є куди рости. Часто заходжу на Ваш блог. На відміну від одноманітних новин про західи,які ми (є гріх) викладаємо у соц-мережі, тут досить багато цікаваго. Того, що хочется запозичити. До того ж у придатній для користування формі

    ОтветитьУдалить